Ingyenes program

2023.01.10. 14:59

Párbeszédre hívja a Csokonai Színház a pedagógusokat

Ifjúsági program keretében a színházi nevelés előnyeit tárgyalják majd Debrecenben.

Forrás: Csokonai Színház

Fotó: MATHE

A Csokonai Fórumba várja január 20-án 15 órától a Csokonai Színház azokat az általános iskolai pedagógusokat, valamint pedagógiai asszisztenseket, akiket érdekel a Csokonai Ifjúsági Program (CSIP), és szívesen beszélgetnének a színházi nevelési előadásokat, drámaórákat és feldolgozó foglalkozásokat tartó drámapedagógus szakemberekkel.

Keddi közleményükben kifejtették, az új évben is kiemelt figyelmet fordít a színház a Debrecenben és környékén dolgozó pedagógusokkal való párbeszédre és közvetlen kapcsolatra.

A program két részből áll: az érdeklődők először a CSIP munkatársainak vezetésével megtekinthetik a Csokonai Fórum 2022 augusztusában átadott új épületét. Majd kötetlen beszélgetésen vehetnek részt, melyen többek között a színházi nevelés előnyeiről és a program által nyújtott lehetőségekről tájékozódhatnak.

A programon való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött: a jelentkezők a [email protected] címen jelezhetik részvételi szándékukat email-ben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában