Egyeztetést kérnek

2022.12.12. 12:24

Drasztikus járatcsökkenés várható Hajdúböszörmény és Debrecen között – frissítve!

A térség országgyűlési képviselője már felvette a kapcsolatot az Építési és Közlekedési Minisztérium államtitkárával, a járatszámok csökkentésének felülvizsgálatát kérve.

A járatszámokat csökkentette a busztársaság

Forrás: Illusztráció, Napló-archív

Frissítés: a Volánbusz Zrt. a témában az alábbi közleményt juttatta el portálunkhoz:

Korábban írtuk:

Hajdúböszörmény vezetése megdöbbenve értesült a Volánbusz Zrt. hivatalos oldaláról, hogy drasztikus járatcsökkenés várható Hajdúböszörmény és Debrecen között a menetrendtervezet szerint – tájékoztatott közösségi oldalán az önkormányzat. A helyhatóságot hivatalosan nem értesítette erről a jelentős változásról, járatszámok csökkenéséről a Volánbusz Zrt., előzetes egyeztetések nem folytak, emiatt levélben fordult a polgármester a tömegközlekedést szolgáltatóhoz, valamint a térség országgyűlési képviselőjéhez, aki már fel is vette a kapcsolatot az Építési és Közlekedési Minisztérium államtitkárával, a járatszámok csökkentésének felülvizsgálatát kérve. A gyermekek és felnőttek sokaságát érintő ügyre kiemelt figyelmet fordít a város, ezért a későbbiekben is tájékoztatják a lakosságot.

HBN 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában