Jótékony cél

2022.10.12. 17:54

Nádudvari Péter több mint 1 millió forintot gyűjtött Klaudia gyógyulásáért

Forrás: Nádudvari Péter

Mint arról korábban beszámoltunk, a 38 éves debreceni gyógypedagógus tíz éve foglalkozik jótékonysági sportolással. Adománygyűjtő, figyelemfelhívó célból már sok versenyt vagy saját szervezésű kihívást teljesített, amelyeken futott vagy triatlonozott. Pétert megérintette a neuroblasztómával – egy rosszindulatú daganatos betegséggel harcoló kislány – a kárpátaljai Klaudia és családjának sorsa, hiszen édesapja két éve elhunyt, ezért elhatározta, hogy az idei évben őket támogatja a lefutott kilométereivel. 

A kampány során összesen 1 002 274 forintot gyűjtött össze. Hangsúlyozta: rendkívül hálás mindazoknak, akik valamilyen módon, például adományokkal, sajtómegjelenésekkel és tanácsokkal, jókívánságokkal segítették az elmúlt időszakban. Nádudvari Péter kiemelte, annak ellenére, hogy a megígért futásokat már teljesítette, az adománygyűjtést még nem fogja lezárni, tehát aki szeretne, továbbra is segítheti az ügyet – hiszen „a jótékonyságot illetően nincs felső határ.” 

Forrás: Nádudvari Péter

A felajánlásokat a Kosztyu Ádám Emlékére Alapítvány adománybankos támogatásai céljából elkülönített számlájára várják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában