Be a szervezetbe!

2022.10.18. 16:38

Mennyit isznak a Debreceni Egyetemen?

Havonta 2366 db ballonra, csaknem 37 ezer darab pohárra, valamint a szén-dioxid-palackok ötvenszeri töltésére lesz szükség, és persze egy tapasztalt szolgáltatóra.

Ásványvíz-szolgáltatás ellátására írt ki közbeszerzési eljárást a Debreceni Egyetem

Forrás: Napló-archív (illusztráció)

Ásványvíz-szolgáltatás ellátására írt ki közbeszerzési eljárást a Debreceni Egyetem – derült ki a Közbeszerzési Értesítő hétfői számából. 

A felhívás szerint a szolgáltató feladata az lesz, hogy a tulajdonát képző, új vagy használt, három évnél nem régebben legyártott, ballonos és hálózati vízadagoló automatákat kihelyezze, üzemeltesse, karbantartsa, valamint természetes ásványvíz-szolgáltatást nyújtson a fogyasztói igényeknek megfelelően, a Debreceni Egyetem szervezeti egységeiben.

Több mint négyszáz ballonos automata

Az ajánlattevő feladata lesz, hogy a vízadagoló automatákat és a megrendelt mennyiségű természetes ásványvizet saját költségén a teljesítés helyszínére szállítsa, üzembe helyezze, és tájékoztasson a rendeltetésszerű használatáról. További feladata, hogy ásványvizet, szén-dioxid-palackokat, műanyag poharakat szerezzen be saját költségén, s töltse fel az igények szerint a vízadagoló automatákat, a pohártartókat.

A szolgáltatók november 10-ig jelentkezhetnek a felhívásra 
Forrás: Shutterstock (illusztráció)

Az is kiderült, milyen mennyiségben érkezhet a szomjoltó nedű az egyetemre. A kiírás 424 darab ballonos automatára vonatkozik. Havonta 2366 db ballonra, csaknem 37 ezer darab pohárra, valamint a szén-dioxid-palackok ötvenszeri töltésére lesz szükség a megadott tájékoztató adatok szerint. Ha a hálózati vízadagoló automatákat nézzük, azokból 57 darab kell majd, évente 114 szűrőcserével, havi 6500 pohárral, tízszeri szén-dioxid-töltéssel.

Azt is meghatározzák, hogy a víz ásványianyag-tartalma legalább 300, legfeljebb 650 mg/l legyen. A megkötendő szerződés időtartama alatt a feltüntetett mennyiségektől (teljesítési helyek száma, ballonos víz, szén-dioxid-palack, pohár, szűrőcsere) +20 százalékos eltérés lehetséges.

Nem akárkit keresnek

Arról is rendelkeznek: alkalmatlan az ajánlattevő, közös ajánlattevő, ha nem rendelkezik az ajánlati felhívás feladásának napjától visszafelé számított három évben (36 hónapban) az előírásoknak és a szerződésnek megfelelően teljesített, összesen legalább 250 darab ballonos vízadagoló automata, 30 darab hálózati vízadagoló automata, 1400 darab ballonos kiszerelésű ivóvíz és 25 darab szén-dioxid-palack szállítására vonatkozó, szerződésszerűen teljesített referenciával.
Azt is írják: az egyetem a szerződés időtartama alatt lehetőséget kíván biztosítani a szervezeti egységei részére, hogy a fogyasztásuk mennyisége alapján gazdaságossági szempontokat figyelembe véve váltani tudjanak a kétféle típusú vízadagoló automata között. 

A szolgáltatók november 10-ig jelentkezhetnek a felhívásra.

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában