Közbeszerzés

2022.09.20. 16:17

Minivár is épül Sárándon

Játszóteret alakít ki a sárándi önkormányzat egy beépítetlen zöldterületen, ahova fitneszeszközöket is elhelyez – derül ki a szeptember 15-i Közbeszerzési Értesítőből. A munkát egy debreceni cég végzi nettó közel 26 millió forintért.

Forrás: illusztráció / Shutterstock

Az „Óv-LAK” elnevezésű projekt kiegészítő beruházásaként egy beépítetlen zöldterületre telepítenek játszótéri eszközöket, két kültéri fitneszeszközt, utcabútorokat (csővázas asztal, pad, fém szemetes, kuka, kerékpártároló). A játék eszközök alatt füvesítés történik, míg a mászótorony és a hintaállvány alá ütéscsillapító homokterítés készül. Ezek mellett minivár, mini-kötélpiramis, mérleghinta, rugós nyúl, ló és autó, valamint virág-egyensúlyozó várja majd a gyerekeket. A felnőtteknek fitneszszörf és légbenjáró áll rendelkezésére.

A játszóteret a zöldterülettől kerítés választja majd el. A Nyugati utca 6., 7. és 8. szám alatt épült szociális bérlakásokat kerítéssel kerítik körbe, valamint személy- és gépkocsibejáró kaput létesítenek. A Dózsa György utca 14. szám alatti mobil épület ellátása érdekében napelemeket telepítenek.

A munkát két hónap alatt végzik el. 

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában