Közlekedés

2022.09.13. 10:33

MÁV: a debreceni vonalon sem működik a jegyértékesítési rendszer

A sikertelen vásárlásokat 48-72 órán belül visszatéríti a társaság.

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Nem lehet jegyet venni a záhonyi és a csatlakozó vonalakon, valamint a váci és a veresegyházi vonalról átszálláskor a jegyértékesítési rendszer meghibásodása miatt – közölte a Mávinform kedden reggel a vasúttársaság honlapján. A hiba miatt a jegypénztáraknál és az automatáknál, a vonatok fedélzetén, továbbá a menetrendi keresőn (Elvira) és a MÁV mobilalkalmazásán sem válthatók átmenetileg menetjegyek a Budapest-Debrecen-Nyíregyháza-Záhony vonalon és a csatlakozó vonalain, továbbá a Budapest-Vác-Szob és a Budapest-Veresegyház-Vác vonalról való átszállás esetén. 

Az online rendszerekben - Elvira, MÁV applikáció - végzett, sikertelen jegyvásárlásokat a MÁV-Start megvizsgálja, és intézkedik a többszöri vásárlások esetén az automatikus visszafizetésről a fizetésnél használt bankszámlára. 

A Mávinform tájékoztatása szerint ha az applikációban nem jelenik meg a vásárlónak a jegy, és a MÁV-Start-tól sem kap e-mailt a sikeres vásárlásról, akkor nem történt jegyvásárlás. A zárolt összeget 48-72 órán belül visszatérítik a fizetéshez használt bankszámlára. Amennyiben ez nem történne meg, akkor a problémát az [email protected]. e-mail-címen kéri jelezni a MÁV. 

MTI

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában