Közbeszerzés

2022.08.01. 17:59

Csatornahálózat karbantartót keresnek Debrecenben

A saját tulajdonában, a város közigazgatási területén lévő elválasztott rendszerű csapadékvíz-elvezető csatornahálózat hibaelhárítását, fenntartását végző vállalkozás kiválasztására indított közbeszerzési eljárást a debreceni önkormányzat.

Az augusztus elsejei Közbeszerzési Értesítőben megjelentek szerint az önkormányzat a kezelésében lévő elválasztott rendszerű csapadékvíz-csatornahálózat üzembiztonsága érdekében, a hálózaton keletkező meghibásodások elhárítása, aknafedlapok és víznyelőrácsok pótlása, átereszek átépítése, kialakítása tárgyában kíván szerződést kötni a nyertessel.

Többek közt 600 mm átmérőjű, D400 terhelési osztályú, víznyelős és önszintező öntöttvas komplett fedlapok beszerzése, beépítése; 20 darab komplett víznyelőrács cseréje (burkolatbontással, helyreállítással), 45 méternyi víznyelő bekötővezeték építése gerincvezetékre, illetve aknára csatlakoztatva;  járdalapból 50 négyzetméternyi árok burkolat kialakítása a feladat.

Az önkormányzat a 83 féle munkát összesen legfeljebb bruttó 155 millió forint keretösszeg erejéig rendeli meg a szerződés hatálybalépésétől a 2025. december 31-ig terjedő időszakban, úgy, hogy a teljes szerződéses keretösszeg 75 százalékban történő lehívására vállal kötelezettséget. A keretösszeg maximum 50 százalék erejéig megemelhető.

A szerződés kezdete terv szerint 2022. szeptember 15., befejezése 2025. december 31.

Az ajánlatokat augusztus 29-ig várják. 

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában