Várják az ajánlatokat

2022.06.02. 13:25

Hamarosan épülhet a négycsillagos szálloda a nagyerdei fürdő területén, már azt is tudni, mi lesz a neve

Elindította a közbeszerzési eljárást az Aquaticum Debrecen Kft. a nagyerdei fürdő területére tervezett Hotel Infinity megépítésének első ütemére; a felhívás az Elektronikus Közbeszerzési Rendszerben jelent meg június 1-én.

Forrás: BORD Építész Stúdió

Aszerint Debrecenben a Nagyerdőn, az Aquaticum mediterrán fürdő és a strandfürdő közötti, észak-déli irányban 35 méter széles, kelet-nyugati irányban 120 méter hosszú területen a megrendelő egy 151 szobás, mélygarázzsal kialakított, hétszintes, négycsillagos hotelt kíván megvalósítani.

A tervezett épület egy középmagas, 22,20 méter legfelső használati padlószintmagassággal megtervezett közösségi épület: pinceszint (parkoló, háttérterületek); földszint (étterem, konyha, wellness, konferenciatermek), plusz 6 emelet (hotelszobák).

Forrás: BORD Építész Stúdió

A kivitelezés két ütemben történik, az építőket két külön eljárásban választják ki, de a kivitelezési időszakok átfedésben vannak egymással, így a nyerteseknek együttműködési kötelezettségük lesz.

Az első ütemben a szálloda monolit vasbeton és acél tartószerkezete készül el a megépítéshez minimálisan szükséges kiegészítő munkákkal együtt. A második ütemben a szálloda teljes készültségéhez szükséges összes befejező és szakipari munkák valósulnak meg.

A telek területe 85 ezer 671 négyzetméter, az épület összes nettó alapterülete 14 ezer 679 négyzetméter, az összes bruttó szintterület 17 ezer 168 négyzetméter lesz. Az első ütem munkáira 8 hónap áll majd rendelkezésre. Az ajánlatokat június 30-ig várják.

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában