Május 26-ig

2022.05.17. 17:37

Kisebb módosításokkal várják a debreceni főpályaudvar tervezésére az ajánlatokat

Forrás: Napló-archív

A beruházás egészéhez képest kisebb módosításokkal jelent meg újra a leendő debreceni főpályaudvar tervezési feladatairól szóló ajánlattételi felhívás kedden.

Az aznapi Közbeszerzési Értesítő szerint Az Intermodális Közlekedési Központ építése és Főpályaudvar-rekonstrukció projekt kapcsán előkészítési és tervezési feladatok ellátása címet viselő felhívás eredeti szövegéből kikerült az egyik feladat, mégpedig a Nobo/Debo tanúsítás megszerzése a hatósági engedélyezési eljárásokhoz kapcsolódóan (amennyiben a műszaki tartalom alapján szükséges).  

Továbbá az eredeti felhívás szerint az „A” épület bontása miatt az épületben található, a MÁV-állomás teljes energiaellátását biztosító transzformátorház kiváltására csak vázlatterv szinten kellett volna javaslatot készíteni. A módosított dokumentáció azonban arról tanúskodik, hogy a transzformátorház kiváltását meg kell tervezni.

Az ajánlatok benyújtásának határideje 2022. május 12. helyett május 26.

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában