Várják az ajánlatokat

2022.04.19. 10:38

Óvodát és bölcsődét is bővítene Mikepércs

Meghosszabbította az ajánlattételi határidőt Mikepércs önkormányzata az óvoda- és bölcsődeépületek bővítését célzó felhívásban – tájékoztatott csütörtöki számában a Közbeszerzési Értesítő.

HBN

A kiírás első része szerint a majdani kivitelező feladata lesz többek között a Tisza István utca 15. szám alatti óvoda épületének bővítése egy hozzáépített tornaszobával, valamint egy 3 csoportszobás, öltözős, vizesblokkos épületrésszel. A tervezett toldalék alapterülete megközelítőleg 550 négyzetméter lesz. Az ajánlatokat április 22-én 14 óráig nyújthatják be a vállalkozók. 

A kiírás második része szerint pedig a Tisza István utca 12. szám alatt létesítendő, két gondozási egységes bölcsődét bővítenék további egy gondozási egységgel. Ennek tervezett alapterülete 327 és fél négyzetméter. Az ajánlatokat április 22-én 16 óráig várja az önkormányzat. Mindkét feladatra 10 hónap áll majd rendelkezésre. 

HBN 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában