Újabb elismerés

2022.02.06. 18:57

Kettőből kétszer lett a legjobb Kiss Annamarie

Ismét a Hajdú-Bihari Napló munkatársa hódította el a Bihari Fotóriporterek Kupáját.

Forrás: Kandert Szabolcs-archív

Másodjára nevezett és második alkalommal nyerte el a Bihari Fotóriporterek Kupáját munkatársunk, Kiss Annamarie a nagyváradi székhelyű Euro Foto Art Nemzetközi Egyesület és a debreceni Partium Ház közös pályázatán.

 

Annamarie három esztendeje erősíti a Napló csapatát. Már gyerekkora óta szenvedélye a fotózás, amellyel hivatásszerűen négy éve foglalkozik. Kedvenc fotótémái a mozgással kapcsolatosak, azon belül is főleg állatokat, táncszínházi előadásokat és a Debreceni Virágkarnevált örökíti meg a legszívesebben. Munkáival szeretne maradandót alkotni és hátrahagyni az utókornak. Véleménye szerint attól jó egy fotó, ha az szavak nélkül is beszédes tud lenni.

Forrás: Kandert Szabolcs-archív

A bihari fotóriporterek számára meghirdetett, az UNESCO által elismert Nemzetközi Fotóművészeti Szövetség égisze alatt zajló versenyre Bihar és Hajdú-Bihar megye nyomtatott és elektronikus sajtójának tizennégy, magyar és román nemzetiségű fotóriportere küldte be tíz képből álló kollekcióját. Összesen 72 alkotást választott ki a beérkező pályaművekből a szakmai zsűri. A hivatalos megnyitót és a díjak átadását február 5-én tartották Nagyváradon. A tárlat Nagyváradon március 7-ig tekinthető meg. Ezt követően átköltöztetik a debreceni Partium Házba.

 

BS

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában