Közbeszerzés

2022.02.14. 12:14

Keresik a Grill Pavilon kivitelezőjét

A Petőfi téri Grill Pavilon építésére írt ki közbeszerzést a debreceni önkormányzat; a felhívás a február 14-ei Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

Fotó: Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata

Egy zöldterületi fejlesztés részeként megújul a Petőfi tér, az érintett 16 ezer négyzetméternyi telken belül mintegy 178 négyzetméteren áll majd a pavilon épülete.

 

Az épület fő funkciója grill pavilon, abban főzőkonyha felszereltségű konyhát kell kialakítani a hozzá tartozó helyiségekkel (konyhatechnológia nélkül), lesz egy 63 négyzetméteres beltéri és egy 38 négyzetméteres teraszos fogyasztótér. A pavilonban helyet kap egy olyan közforgalmú, akadálymentes, automata illemhely is, ami a téren tartózkodó embereket szolgálja majd ki külső megközelítéssel.

 

A tervezett épület földszintes kialakítású, acél oszlopokon álló térbeli rendszerből áll, melynek térlefedésére acél trapézlemez készül. A falak 10 centiméter vastag szendvicspanelből készülnek. A klímaberendezések fűtési és hűtési üzemmódra is alkalmasak. Kétféle szellőzési rendszer lesz, az egyik a konyha részhez tartozó helyiségeket szellőzteti, a másik a vizesblokkokat. Telepítenek majd egy 7 kWp teljesítményű napelemes villamos energiát termelő rendszert, melynek célja, hogy napenergia hasznosításával költségcsökkentést eredményezzen, és az épületgépészeti berendezések éves energiaigényét közel nullás hálózati áramszolgáltatói vételezéssel szolgálja ki. Az ingatlanon négy parkoló (melyből egy akadálymentes) létesül.

 

Az ajánlatokat március 11-ig várják. 

 

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában