Oktatás

2021.12.11. 13:00

Debreceni Nemzetközi Iskola: még három hétig lehet pályázni az ösztöndíjra

A város közgyűlése 2019-ben alapított ösztöndíjat a Debreceni Nemzetközi Iskola képzési programjaiban való részvétel támogatására tehetséges vagy kimagasló eredményt elért debreceni diákok számára. 

A 2021/22-es tanévben már 8 ösztöndíjas tanulója van a pallagi intézménynek. Az ösztöndíj minden évben pályázati úton nyerhető el. A nyertes pályázók esetében az önkormányzat átvállalja a szülők helyett a tanulók regisztrációs díját, éves tandíját, az étkezési és iskolabusz-szolgáltatás költségét, valamint az egyéb díjakat az adott képzési program teljes hátralévő időtartamára. 

Az idén harmadik alkalommal meghirdetett pályázati felhívásra 2021. december 31-ig lehet benyújtani a pályázatokat az általános iskola 3. évfolyamától a középiskola 10. évfolyamáig. 

A pályázati felhívás részletes szövege és a pályázati adatlap a város honlapján érhető el. A pályázati adatlapot és annak mellékleteit a jegyzőnek címezve egy példányban kell benyújtani, postai úton – tudatta a városháza. 

HBN 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában