Köszönet

2021.07.02. 09:09

Díjakat adományoztak az egészségügyi dolgozóknak Hajdúnánáson

Kiemelkedő munkájuk miatt kapták az elismeréseket.

Forrás: Szólláth Tibor Facebook-oldala

Fotó: Girus Zsolt

Semmelweis nap alkalmából köszöntötték az egészségügyi dolgozókat Hajdúnánáson – számolt be Szólláth Tibor, a város polgármestere a közösségi oldalán. Mint írja, az elmúlt időszakban az egészségügyben és a szociális szférában dolgozókra is jelentős teher hárult, ezért köszöni nekik a mindennapi áldozatvállalást, valamint az embert próbáló helyzetekben való helytállást.

Az ünnepségen elismerő oklevelek is átadtak. A járványügyi helyzetben a város lakosságáért tanúsított példaértékű szakmai magatartásukért és emberi helytállásukért végzett kiemelkedő munkájuk elismeréseként Polgármesteri Elismerő Oklevelet adományozott a polgármester a Szalay János Rendelőintézet, az Országos Mentőszolgálat Észak – Alföldi Regionális Mentőszervezet Hajdúnánási Mentőállomása, a Hospit Egészségügyi Szolgáltató KKT, valamint az Országos Orvosi Ügyelet Nonprofit Kft. részére.

Hajdúnánás képviselő-testülete a város lakosságának magas szakmai színvonalon történő egészségügyi ellátása érdekében végzett több évtizedes kiemelkedő gyermekorvosi tevékenységének elismeréseként Kabay János Közegészségügyi Díjat adományozta Dr. Marosi Csaba részére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában