Erősebb fények, jobb biztonság

2021.06.18. 12:00

Fejlesztések révén megújul a Debreceni Jégcsarnok világító- és kamerarendszere

Fejlesztéseket végeznek a Debreceni Jégcsarnokon | Fotó: NS-archív

Fotó: Földi Imre

A Debreceni Jégcsarnok sportvilágításának korszerűsítése és gyenge­áramú rendszereinek felújítására kiírt, kétrészes közbeszerzési eljárás eredménnyel zárult – a nyertessel, a legjobb árat kínáló ajánlattevőkkel a pályázatot kiíró Debreceni Sportcentrum Közhasznú Nonprofit Kft. június 4-én meg is kötötte a szerződést – tudta meg a Cívishír. Ennek értelmében 80 darab LED-es lámpatestet szerelnek fel a játéktér jobb megvilágítása – az 1500 lux elérése – érdekében. Ehhez a meglévő világítási rendszer kábelezésének átalakítására, kiegészítésére van szükség.

Fejlesztéseket végeznek a Debreceni Jégcsarnokon | Fotó: NS-archív

A munkálatokat a debreceni Ed-Lux Villamosipari Kivitelező, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. végezheti több mint 30 millió forint értékben. Továbbá a Debreceni Jégcsarnokot 37 darab digitális, IP-alapú kamerával szereli fel a szintén debreceni székhelyű Beks Kommunikációs Technika Kft. a létesítmény teljes külső és belső megfigyelése érdekében, szintén több mint 30 millió forint értékben. A kamerarendszer vandálbiztos, és éjjel-nappali üzemmódú – hálózatba köthető és lekérdezhető, rögzítésre alkalmas szervert telepítenek hozzá.

CH

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában