Debreceni Egyetem

2021.01.18. 12:46

Ütemterv szerint halad a Learning Center építése

Debrecen, 2021. janur 18. Az pl Learning Center a Debreceni Egyetem terletn 2021. janur 18-n. Az temtervnek megfelelen halad a hromszintes ltestmny ptse, amely a Debreceni Egyetem modern multifunkcis tanulkzpontjaknt fog helyet adni hazai s klfldi dikok szmra. A Learning Centerben tbbek kztt lesz egy 256 fs eladterem, tbb mint ezer ngyzetmteres trfalakkal elvlasztott kzssgi tanulhelyisgek, szeparlt konzultcis terek, elektronikus vizsgztat helyisg s egy imatermet is kialaktanak. A nett 3,4 millird forintos, plyzati s sajt forrsbl megvalsul plet ez v nyarra kszl el. MTI/Czegldi Zsolt

Fotó: Czeglédi Zsolt

A Debreceni Egyetem területén épülő Learning Center a felsőoktatási intézmény modern multifunkciós tanulóközpontjaként fog helyet adni hazai és külföldi diákok számára – írja az MTI.

A háromszintes létesítmény építése ütemterv szerint halad, az épületben többek között lesz egy 256 fős előadóterem, több mint ezer négyzetméteres térfalakkal elválasztott közösségi tanulóhelyiségek, szeparált konzultációs terek, elektronikus vizsgáztató helyiség és egy imatermet is kialakítanak. A nettó 3,4 milliárd forintos, pályázati és saját forrásból megvalósuló épület ez év nyarára készül el.

Fotók: MTI / Czeglédi Zsolt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában