járvány

2021.01.18. 07:51

Megyénkben is folytatódott a gyermekvédelemben és a szociális alapellátásban dolgozók tesztelése

Debrecen, 2021. janur 17. Koronavrusteszthez vesz mintt a Debreceni Alapelltsi s Egszsgfejlesztsi Intzet munkatrsa Mtn Varga Eriktl, a Hajd - Bihar Megyei Kormnyhivatal Debreceni Jrsi Hivatal munkatrstl a szocilis szfrban dolgozk tesztelsn, az intzet fogszati gyeletnek pletben 2021. janur 17-n. MTI/Czegldi Zsolt

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Folytatódott vasárnap is a gyermekvédelemben és a szociális alapellátásban dolgozók tömeges ingyenes tesztelése – hangzott el az M1 aktuális csatorna vasárnapi műsorában. A hétvégi ingyenes tesztelésben a szociális alapszolgáltatásban, a gyermekjóléti alapellátásban, valamint a gyermekvédelmi szakellátásban és a javítóintézeti ellátásban dolgozók vehettek részt. A mintákat egyetemi hallgatók vették le.

A Debreceni Alapellátási és Egészségfejlesztési Intézetből jelentkező tudósító arról tájékoztatott, hogy Hajdú-Bihar megyében hat településen zajlott az ingyenes tesztelés. Az intézmény igazgatója, Papp Csaba pedig a műsorfolyamban arról beszélt, hogy napi 200 tesztelőre számítottak, akiket regisztráció nélkül is tesztelnek.

MTI

Borítókép: koronavírusteszthez vesz mintát a Debreceni Alapellátási és Egészségfejlesztési Intézet munkatársa Máténé Varga Erikától, a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Debreceni Járási Hivatal munkatársától a szociális szférában dolgozók tesztelésén, az intézet fogászati ügyeletének épületében 2021. január 17-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában