válogatás

2021.01.21. 16:39

Egyetem, csúszdák és egy emberi koponya: így fest Debrecen a népszerű videósok körében

Összegyűjtöttünk pár izgalmas felvételt, amelyek központjában a cívisvárosi mindennapok, látnivalók állnak, illetve annál jóval több is.

Fotó: Magyarósi Csaba / YouTube

Kezdésnek itt van mindjárt Karin Dragos dupla vlogjának első része. A népszerű influencer pár éve ellátogatott városunkba, amely egyben a nagy visszatérést is jelentette, ugyanis Karin Debrecenben szerezte meg diplomáit. Itteni múltjáról egy " target="_blank" rel="noopener noreferrer">korábbi videójában részletesen is beszámolt, csatornáján több olyan tartalom is megtalálható, amelyek városunkhoz kötődnek.

A következőkben a Van & Camper Life Hun csatornával tehetünk egy autós kirándulást a cívisváros utcáin. A videóban alaposan bejárják Debrecen forgalmas részeit, de a kertvárosi helyek sem maradnak el. Érdekesség, hogy a felvételek még a városi egyirányúsítások előtt készültek, illetve egy baleset is észrevehető a képsorokon.

Következzen a magyar vloggerek koronázatlan strandkirálya, Koko, aki 2020-ban ellátogatott az akkor újonnan nyílt Aquaticum Strandra, hogy részletesen számoljon be a legmenőbb medencékről, csúszdákról és egyéb élményelemekről. A szórakozás garantált!

Ha vloggerekről van szó, nem maradhat ki hazánk egyik legnépszerűbb utazó tartalomgyártója sem. Magyarósi Csaba mindig elképesztő lendülettel és pozitív hozzáállással készíti videóit, talán nem véletlen a hatalmas népszerűség. Csaba vizitjének idején bemutatta az összes kihagyhatatlan látványosságot Debrecenben, tette mindezt családja közreműködésével. Nem maradt ki sem a Nagyerdő, sem a főtér, ahol ráadásul éppen a 3x3-as bajnokság zajlott. Meglátogatták a Déri Múzeumot, és természetesen ez a Magyarósi-vlog sem érhetett véget a helyi ételek kipróbálása nélkül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában