ez történt a legutóbbi ülésen

2020.09.28. 08:48

Harminc pontot tárgyalt a szoboszlói testület

20190930 Debrecen fotó: Matey István MI Hajdú-Bihari Napló A gyógyfürdő fejlesztésekkel kapcsolatos megyei szakértői ülést tartott a megyei önkormányzat a Megyeháza Bocskai termében. képen: Pajna Zoltán, Hajdú-Bihar-Megyei Közgyűlés elnöke, Czeglédi Gyula, Hungarospa Hajdúszoboszló, igazgató/ hajdúszoboszlói polgármester jelölt

Fotó: Napló-archív

A szeptember 24-én megtartott képviselő-testületi ülés kezdetén a fürdővárosi önkormányzat újonnan megválasztott képviselőtársa, Jónás Kálmán eskütételére került sor, majd az egészségügyi-szociális bizottság új tagja, dr. Kovács Petronella vezető háziorvos tette le az esküt – közölte a napokban a közösségi oldalán Czeglédi Gyula, Hajdúszoboszló polgármestere. A múlt héten sem úszta meg 30 alatt a napirendek számát a képviselő-testület, több pont is a város jövőbeni fejlődését előkészítő intézkedéséről szólt. A városvezető bejegyzéséből kiderül továbbá, hogy a testület döntött többek között intézményfelújítási tervek készítéséről, ugyanakkor foglalkoztak a grémium tagjai új pályázat beadáshoz szükséges előkészülettel is. Ez a projekt további infrastrukturális fejlesztéseket tesz majd lehetővé.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában