tanultak, szórakoztak

2020.08.16. 18:07

Bibliai tábort tartottak a gyerekeknek

Augusztus 10-e és 16-a között a református gyerekeknek szervezett napközis tábort a pocsaji református egyházközség. Ezúttal húsz gyermek volt részese az érdekes programoknak.

Fotó: Nagyné Kelemen Mónika

A délelőttökön bibliaórát tartottak, énekeket tanultak, amit kézműves foglalkozás követett. Ebéd után hazamentek, majd délutánonként három órától ismét programok várták őket. Györgypál Imre esztári fafaragó mester faragásaiba tekinthettek be és próbálhatták ki a mesterséget. Egy másik napon a penészleki strandra kirándultak, valamint élményparkban is voltak.

Fotó: Nagyné Kelemen Mónika

A gyerekek mindegyike élvezte a bibliai hetet, a kétévestől a tizenhét évesig egyaránt. A Sinka Miska vendégházban szabadtéri játékokat, sorversenyeket, csapatjátékokat játszottak. A pénteki zárónapon szalonnasütéssel zárták a hetet, valamint a vasárnapi ünnepi istentiszteleten a héten tanult bibliai történeteket dolgozták fel, és a tanult énekeket adták elő.

Nagyné Kelemen Mónika

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában