kedvencek

2020.07.07. 12:40

Nagyon cuki kutyák és cicák keresik szerető gazdijukat

Az Együtt az Állatokért Állatvédő KHE gondozásában lévő, örökbefogadásra váró állatokból mutatunk be néhányat.

HBN

Fotó: Együtt az Állatokért Állatvédő KHE

Az örökbefogadás egyik feltétele: ismerkedés legalább 2 alkalommal a kiválasztott egyeddel. A családkereső kedvencek csütörtökönként, szombatonként és vasárnaponként 8 és 12 óra között látogathatók. Egyeztetés: [email protected] vagy a +36-20/402-4301-es telefonszámon.

Hangya közepes termetű, 6 éves kan. Kissé bizalmatlan az idegenekkel, idő kell neki amíg megbízik valakiben. Határozott gazdit keres, aki felállítja neki a szabályokat. Ha valakit megismer és megszeret, azzal bújós, barátságos. Pórázon szépen sétál. Kisgyerekek és idősek mellé nem ajánlott. Benti vagy kinti-benti kutyaként fogadható örökbe.

Fotó: Együtt az Állatokért Állatvédő KHE

Nida 1,5 év körüli, szuka kutyus. Barátságos, közvetlen kislány. Nagyon szereti az embereket, imád sétálni, pórázon jól vezethető, de sokszor felugrál, kéri a simogatást, a figyelmet. Nagyon aktív és játékos. Valamilyen terrierkeverék lehet, és ez a jellemén is meglátszik. Más kutyáktól egyelőre még tart. Benti vagy kinti-benti helyet keresünk számára.

Fotó: Együtt az Állatokért Állatvédő KHE

Kimi pici kora óta a menhelyen él, 5 éves leányzó. Kedves, barátságos, de visszahúzódó természetű. Nyugodt, nem túl aktív cica. Benti tartással költözhet gazdihoz.

Fotó: Együtt az Állatokért Állatvédő KHE

Donát régi lakónk, akinek nagy szüksége lenne egy szerető és türelmes gazdira. 2015-ben született, kandúr cica. Nehezen barátkozik, ezért elszánt, határozott gazdit keresünk számára, aki mellett bújós cicává válhatna. Benti tartással fogadható örökbe.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában