fotókkal

2019.11.24. 11:11

Óriási tömeg, fantasztikus idő a Debreceni Régiségvásáron

A kínálat is lélegzetelállító volt a kupakoktól a szekrényekig, a tavaszias, kék ég alatt.

Fotó: Vass Attila

Kedvükre nézelődhettek és vásárolgathattak mindazok, akik a tavasziasan enyhe és verőfényes vasárnap délelőttön kilátogattak a debreceni Kishegyesi úti bevásárlóközpont melletti régiségvásárba.

Szabad ég alatt az igazi

Az időjárás az áprilisi tavaszt idézte, ennek megfelelően bámulatos kínálat örvendeztette meg az érdeklődőeket a kék ég alatt. Máté László főszervező is elégedetten nyilatkozott a Napló tudósítójának a hangulatról és a részvételről. Beszélt arról is, hogy némelyek azt szorgalmazzák, hogy zárt helyen legyen a bolhapiac. A vasárnapi időjárás is azonban azt tanúsítja, hogy a szabad ég alatt megrendezett régiségvásároknak van a legkiválóbb atmoszférájuk.

 

A mostani felhozatalban ezúttal is mindent megtalálhattunk a kártyanaptártól az antik bútorokig, és természetesen a retró holmik gyűjtőinek se kellett csalódniuk. Bőséges volt a választék játékokból, patinás kardokból, képeslapokból porcelánokból, festményekből és képeslapokból is.

Decemberben még lesz

Aki kíváncsi volt minderre, vasárnap 15 óráig sétálhatott ki a Kishegyesi úti parkolóba. Az esztendő várhatóan utolsó régiségvására pedig decemberben lesz. Akkor már a karácsonyfa alá szánt ajándékokra is lehet gondolni kilátogatáskor.

VA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában