ezeket olvasták a legtöbben

2019.11.04. 13:46

A sport és a szokatlan élettörténetek hozták lázba az olvasókat

Összegyűjtöttük az elmúlt hétről azokat a cikkeket, amelyek a leginkább érdekelték az olvasóközönséget.

Fotó: Illusztráció, Shutterstock

Az elmúlt héten is számos érdekes téma jelent meg honlapunkon, éppen ezért csokorba gyűjtöttük a legolvasottabbakat. A felsorolásból kihagytuk a rendőrségi, illetve katasztrófavédelmi anyagokat, csak az általunk feldolgozott tíz témát listáztuk ki.

  • Az MTK együttesétől még október 26-án kaptak ki a Loki kézilabdázói, ezzel együtt elszenvedték az idei szezon első vereségét is. Talán éppen emiatt fordulhatott elő az, hogy az olvasók nagy része arra volt kíváncsi, mi történhetett a mérkőzésen.
  • Éppen egy hete jelent meg a cikkünk arról a két fiatal tehetségről, akiknek a videójától felrobbant az internet. Krisztina és Benedek beszéltek arról, hogy milyen volt a közös munka, illetve a jövőről alkotott képükről is szót ejtettek.
  • A villamosok és a villamosok vonalához kötődő problémák körül mindig nagy az érdeklődés. Legutóbb annak jártunk utána, hogy miért csikorog a debreceni villamos, és meddig kell még hallgatniuk azt a debreceni lakosoknak.
  • A betegség, a halál és az elmúlás nem könnyű téma, de fontos, hogy őszintén beszéljenek róla az emberek. A felmerült kérdésekről, az emberi méltóságról és a Hospice-Palliatív Terápiás Osztály működéséről Porkoláb Gyöngyivel, a Debreceni Hospice Ház Alapítvány kuratóriumi elnökével beszélgettünk.
  • Az érdekes történetek, az idősek által elmondott érdekességek, valamint a nem megszokott életutak mindig felkeltik az emberek érdeklődését. Bisztrán Józsi bácsi hadifogoly volt, számos nehézségen ment keresztül, az életéről pedig nemrégiben beszélt a Naplónak. A nyíracsádi férfi nem sokkal azután, hogy interjút adott, elhunyt.
  • A debreceni foci töretlenül népszerű, a meccsekről készülő helyszíni tudósítások mindig a legnézettebb cikkek között vannak, nem volt ez másképp szombaton sem, amikor a DVSC legyőzte a paksiakat.
  • Nemrégiben hatalmas boldogság érte a Nagy családot, Richárd és Anita ugyanis egyből négy csöppség szüleinek mondhatják magukat. A hír hamar bejárta az országos sajtót, a kicsik állapotáról éppen ezért egy sajtótájékoztató keretén belül adtak hírt.
  • Nagy Brigitta, ismertebb nevén Nági a zenei videóival hívta fel magára a figyelmet. A hajdúböszörményi lány az általa elért sikerekről és a terveiről beszélt, köztük arról is, hogy hamarosan Afrikába lesz lehetősége elutazni.
  • Leventéért, az SMA nevű betegségben szenvedő kisfiúért egy ország szorított, hiszen nagyon kevés idő volt arra, hogy összegyűljön a 700 millió forintos gyógyszer ára. Nagyon sok helyen vásárokat, liciteket szerveztek, ebből pedig a debrecenieknek sem maradtak ki. Az összefogás pedig sikerrel zárult, Levi is megkaphatja a kezelést.
  • Nemrégiben indult a Tündérszépek elnevezésű versenyünk, ez pedig hatalmas érdeklődést vált ki az olvasókból. Rengetegen szavaztak, ráadásul már kihirdettük azt is, hogy kik lettek megyénk legszebb lányai.
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában