pályázat

2019.09.06. 21:36

Újabb kudarc Püspökladányban

Bajban van a városi önkormányzat vezetése.

Fotó: Kovács Péter

Rövid időn belül két, már megnyert támogatási pályázat sorsa fordult válságosra Püspökladányban. A város szociális ellátó és családsegítő központjának fejlesztésére elnyert pályázati pénzt utasított vissza Püspökladány hivatalban lévő ügyvivőjeként Kiss Zsigmond alpolgármester. A 67 millió forintnyi keret lehetőségét nem képes kihasználni a város.

A megyében általában sikeres pályázatokat koordináló megyei önkormányzat elnöke, Pajna Zoltán az esettel kapcsolatban azt nyilatkozta a Naplónak: Elszomorít, hogy egy olyan fontos város, mint Püspökladány nem képes élni a pályázati lehetőségekkel, különösen úgy, hogy ez egyetlen más megyei településen se fordult elő. Mindezt egy olyan korszakban tették, amikor minden adott a fejlődéshez. Remélem, hogy hamarosan megváltozik a helyzet a városban, mert ha ez folytatódik, akkor érdemtelenül kerülnek hátrányba a ladányi emberek.

A közelmúltban az okozott kellemetlen meglepetést a városban, hogy lefulladt az orvosi rendelő központi épületének felújítása is.

Egyre rosszabb fejleményekkel szembesülünk. Az önkormányzat vezetése már egy éve eredménytelenül küszködik az egészségügyi központ felújításával. Most meg azt kell tapasztalnunk, hogy nem tudunk mit kezdeni a már elnyert pályázati pénzekkel. Remélem, megértik a püspökladányi választók, hogy miért kérjük a bizalmukat a választásokon – nyilatkozta Vadász Ferenc, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje.

HBN

Borítókép: a püspökladányi városháza

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában