állatvilág

2019.09.03. 19:59

Szerető gazdira vágynak

Az Együtt az Állatokért Állatvédő KHE örökbefogadásra váró állataiból mutatunk be néhányat.

Fotó: Illusztráció, Pixabay

A menhelyet a Mészáros Gergely-kert 0452/2. szám alatt találják. Az állatok csütörtökönként, szombatonként és vasárnaponként 8 és 12 óra között látogathatók. Egyeztetés: [email protected] vagy a +36-20/402-4301-es telefonszámon. Honlapjuk itt érhető el.

Géza kedves, bújós, 3 év körüli kandúrcica. Kezdetben félénk, de miután feloldódik, bújik, dorombol. Más cicákkal is jól kijön. A kisebbeket is pártfogásába veszi, foglalkozik velük. Csakis benti tartással fogadható örökbe.

Lilla fiatal, egyéves, nőstény cica. Szereti a simogatást, bár elsőre fél az idegen emberektől. Finom falatokkal nagyon jól motiválható, szereti a hasát. Más cicákkal is kedves. Benti tartással keresünk számára otthont.

T’Challa négyéves, kis testű kan kutyus. Szeret sétálni, felfedezni, pórázon ügyesen közlekedik. Más kutyákkal jó a kapcsolata, de kanokkal elsőre domináns. Tökéletes családi kedvenc lehetne belőle egy kertes házban, ahol beengednék a lakásba is. Teljesen szobatiszta, nem rombol. Kinti-benti tartással keresünk neki gazdit.

Natasha négyéves, nagy testű szuka kutyus. Odavan az emberekért, hízeleg, követeli a simogatást. Játékos, aktív kutya. Könnyen alkalmazkodik az új helyzetekhez, gyorsan tanul. Gyerekkel is nagyon barátságos, szereti őket. Olyan családot keresünk számára, ahol teljes értékű családtagként bánnának vele. Kinti vagy kinti-benti tartással fogadható örökbe.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában