Közgyűlés

2019.06.26. 09:02

Ingatlanértékesítések, nemzetközi verseny

Az új strandfürdő révén megvalósuló, önkormányzati tulajdonú létesítmények hasznosításáról, intézményvezetői megbízásokról és a Déri Múzeum stratégiai tervéről is tárgyal csütörtökön az önkormányzat képviselő-testülete.

Fotó: Kiss Annamarie

A Régi Városházán 9 órától tartandó közgyűlésen várhatóan módosítják a helyi jelentőségű természeti értékek védelméről, a helyi építési szabályzatról és a települési támogatások helyi szabályairól szóló rendeleteket is. Napirenden szerepel az Észak-Nyugati Gazdasági Övezetben kialakítandó ingatlanok együttes értékesítése (zárt ülésen), továbbá a Széchenyi utca 1. szám alatti helyiségcsoport vagyonkezelésbe adása a Csokonai Színház részére.

Vízügyi támogatások

Mindezeken kívül az egyes önkormányzati tulajdonban lévő gazdasági társaságokat érintő döntések meghozatala, a Kodály Zoltán Nemzetközi Zenei Verseny megrendezésének szándéknyilatkozata, valamint lakossági víz- és csatornaszolgáltatás támogatását szolgáló pályázat benyújtása is elbírálásra vár. Beszámolót közöl a tavalyi munkájáról a Debreceni Kábítószerügyi Egyeztető Fórum, és közterületeket is elneveznek.

VA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában