Helyi közélet

2017.08.29. 17:36

Házi pálinkával indult a főzés Dorogon

Hajdúdorog - Hajdúdorog apraja-nagyja kilátogatott a városi strandfürdőbe a közös nyárbúcsúztató slambucfőzésre.

Hajdúdorog - Hajdúdorog apraja-nagyja kilátogatott a városi strandfürdőbe a közös nyárbúcsúztató slambucfőzésre.

A jubiláló, tizedik, főzőversenyt Csige Tamás polgármester nyitotta meg, aki ezúttal is házi pálinkával bátorította a főzőcsapatok vezetőit. A szombati eseményt számos program gazdagította, volt ugrálóvár, rodeóbika, sőt óriás csocsóban is megmérettették magukat a vállalkozó szellemű csapatok. A gyerekeket emellett lovagoltatás, kreatív sátor, valamint népi játszóház várta. A nap folyamán véradásra is lehetőség nyílt, idén huszonkilencen nyújtották karjukat.

A zenés kívánságműsort követően a helyi kulturális egyesületek csoportjai vették birtokba a nagyszínpadot, ők színes műsorukkal kápráztatták el a közönséget. Délután a nyírbátori énekesnő, Dankó Szilvi lépett a publikum elé, és mulatós egyveleggel tüzelte fel a hangulatot. A kora estére elkészült 43 tányérnyi étket a háromtagú – Szabó Miklósné, Pappné Harman Julianna és Simon István – zsűri értékelte. A főzőverseny helyezettjeit Pogácsás György alpolgármester és Csige Tamás polgármester szólította a pulpitusra a díjátadásra. A programsorozatot Delhusa Gjon előadóművész könnyed nyári dalokkal tarkított produkciója zárta.

HBN–MA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában