Helyi közélet

2017.07.23. 20:02

Szerencsére nem autóra dőlt a fa Debrecenben

Debrecen - Hatalmas fát döntött a viharos szél a 33-as főútra a látóképi horgásztó közelében.

Debrecen - Hatalmas fát döntött a viharos szél a 33-as főútra a látóképi horgásztó közelében.

A fa a forgalmat akadályozza, kisebb torlódás is kialakult, miután a fa és az útjelző tábla között egy autó fér el. Emiatt érdemes a környéken lassan autózni.

A főúton egyébként többfelé kisebb-nagyobb faágakat kell kerülgetni.

HBN


Elsősorban kidőlt fákhoz riasztják az egységeket

Az erős szél Hajdúszoboszlón és Debrecenben is károkat okozott, amelynek felszámolásán folyamatosan dolgoznak a tűzoltók. A nagy szél sok helyen fákat csavart ki, amelyek autókra, házakra, vezetékekre zuhantak és utakat torlaszoltak el. Hajdúszoboszlón a Damjanich utcában egy lezuhanó faág szakította le a villanyvezetéket. A Gábor Áron utcában két ház bejáratát is eltorlaszolta egy-egy, a szél által kicsavart fa. A Herman Ottó utcában egy családi ház tetőszerkezetét rongálta meg a viharos szél. Debrecenben, a Hortobágy utcában egy lakóház állványzatát bontotta meg a vihar. Az István úton, több helyen is fa dőlt az útra és a villanyvezetékekre. Az Iparkamara utcában a villanyoszlopot döntötte ki a szél. A debreceni hivatásos tűzoltók folyamatosan számolják fel, a mintegy száz kárhelyszínt. Az eddigi információk szerint a káreseteknél személyi sérülés nem történt - írja a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában