Helyi közélet

2016.10.07. 12:33

Majdnem halálra késeltek egy férfit Debrecenben

Debrecen - A rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt a férfit, aki a gyanú szerint életveszélyesen megsebesítette áldozatát.

Debrecen - A rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt a férfit, aki a gyanú szerint életveszélyesen megsebesítette áldozatát.

A mentőszolgálat munkatársa tett bejelentést 2016. október 3-án 19 óra 56 perckor a rendőrségre arról, hogy Debrecenben, a Sikló utcában egy férfit látnak el, akinek szúrt sérülése van. A rendőrök megállapították, hogy a sértett veszekedett az udvaron egy ismerősével, aki a vita közben késsel hasba szúrta őt. A sérültet a mentők súlyos, életveszélyes sérülésekkel kórházba vitték.

Fotó: police.hu | Kattintásra galéria nyílik

A 26 éves gyanúsítottat a rendőrök otthonában elfogták és előállították a megyei rendőr-főkapitányságra. A nyomozók a helyi lakost gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását, amelyet a járásbíróság 2016. október 7-én elrendelt.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság B. János ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában