Helyi közélet

2016.09.22. 11:29

Zamat Fesztivál, idén is kihagyhatatlan

Debrecen - Holnap délutántól három napon át az éppen készülő debreceni párosok illatával telik meg a Nagyerdő.

Debrecen - Holnap délutántól három napon át az éppen készülő debreceni párosok illatával telik meg a Nagyerdő.

Nemcsak kolbászt lehet kapni a Zamaton, a Maszek utcabár kiváló palóclevessel készül a hűvös estére, saját debrecenijük mellett grillezett tarját is készítenek majd sült burgonyával és aszalt paradicsomos majonézzel.

A Zamat változatos ételkínálatából idén a vadhús sem hiányzik majd, a Régi Posta Étterem szakácsai szarvasból készült ragulevessel és erdei gyümölcsös vaddisznópörkölttel készülnek. A kiváló ételeket az esti koncerteken le is lehet táncolni: pénteken színpadra lép a Parno Graszt Szalóki Ágival, táncházi hangulatot teremt a Csík zenekar, majd még jobban felpörget az Ed Philips and the Memphis Patrol. Szombaton énekel Falusi Mariann, hatalmas bulit ígér a Magna Cum Laude és több vendéggel érkezik a Random Trip. Vasárnap délután a Panorama Jazz Quartet koncertje zárja a Zamat Fesztivált, de addig még nagyon sok megkóstolni való étel és ital vár bennünket a Nagyerdőn.

A szeptember 23-án 14 órakor kezdődő Zamat Pálinka és Pároskolbász Fesztiválra pénteken és szombaton 17 óráig, vasárnap egész nap ingyenes a belépés.

HBN–SZL

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában