Helyi közélet

2016.08.22. 15:53

Küldjön hírt! - "A semmi közepén ott áll magányosan. Ki tudhatná miért, ki tudhatná hogyan?"

Szerep - <em>Rácz Endre amatőr költő "A csonka-toronynál" című verse volt a mottója annak a rendezvénynek, amely "A Csonkatorony régészeti lelőhely állagmegújító rekonstrukciója"-projekt záróakkordja volt augusztus 21-én Szerepen.

Szerep - Rácz Endre amatőr költő "A csonka-toronynál" című verse volt a mottója annak a rendezvénynek, amely "A Csonkatorony régészeti lelőhely állagmegújító rekonstrukciója"-projekt záróakkordja volt augusztus 21-én Szerepen.

Az országos és helyi védettség alatt álló romot felújították: stabilizálták a tornyot, őshonos fák, padok kerültek az építmény mellé. A nagy körültekintést és szakértelmet igénylő munkálatokat Aranyos Annamária régész koordinálta. A támogatásból tájékoztató füzet és információs tábla is készült. Az ünnepségen jutalmazták azokat a gyerekeket, akik az önkormányzat által meghirdetett "Én Csonkatornyom" című rajzversenyre a legszebb műveket nyújtották be.

- Kenéz Szilvia -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában