Helyi közélet

2016.07.25. 12:32

Kiket látnátok szívesen a jövő évi Campus Fesztiválon?

Debrecen - Még most ért véget az idei, de a mi már a jövő évi Campus Fesztivált tervezgetjük.

Debrecen - Még most ért véget az idei, de a mi már a jövő évi Campus Fesztivált tervezgetjük.

– Nekem ez az első Campusom. Pár hazai fellépőt hiányolok, például a Punnany Massifot, de annak örülök, hogy jöttek külföldi zenekarok is. Sokféle stílust kedvelek, a rocktól egészen az elektronikus zenéig, így nem unatkozok – mosolygott Székely Réka.

– Mindennel meg vagyok elégedve. Üdvös volna még több fellépő, és az sem lenne baj, ha plusz egy napot beiktatnának, hogy még tovább tartson az élmény. Azt sajnálom, hogy Rúzsa Magdi idén nem lépett fel, tavaly voltunk a koncertjén, és nagyon bejött – mondta Nánási Dávid.

Kis Dávid örömmel venné, ha a következő Campuson ki tudnák váltani a Hallt, mert a stadion épületében nagyon meleg van, elég kevesen férnek el ott. Azt javasolja, használják ki jobban a nagyszínpadot, hiszen ott jóval több fesztiválozó tud szórakozni.

– Én külföldi rappereket látnék szívesen. A kísérő programok száma és minősége is kielégítő – nyilatkozta Szabó Balázs.

– Szerintem magyar rapből kellene több: Jam Balaya, NKS és a többiek. Akik engem érdekeltek, a Hallban voltak, ahol óriási volt a hőség és a tömeg – mondta Kovács Viktória.

Talló Krisztián a mulatós műfaj rajongója, így egy olyan állandó sátrat látna szívesen, ahol egész nap szólhatna a „mulatási”.

HBN | Fotó: Matey István

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában