Helyi közélet

2016.07.27. 09:01

Campus: vagy itt lesz, vagy sehol

Debrecen - Nem okozott nagy kárt a vasárnap zárult Campus – állapították meg a területbejáráson.

Debrecen - Nem okozott nagy kárt a vasárnap zárult Campus – állapították meg a területbejáráson.

– Hétfőn hajnalban adta vissza társaságunk a Campus Fesztivál területét a városnak. A fesztivál helyszínén maradandó kár nem esett – válaszolta kérdésünkre Miklósvölgyi Péter, a Campus Nonprofit Kft. ügyvezetője, majd azzal folytatta, hogy a városüzemeltetéssel a héten tartanak egy területbejárást. – Maximalista vagyok, így a kollégákkal már előzetesen felmértük az esetleges károkat, de a kitaposott fűnél nagyobb problémát nem találtunk. Gyökérkifordulás nem történt, két-három héten belül a járókelők újra teljes szépségében élvezhetik majd a Nagyerdőt – tette hozzá.

Nyugodt szívvel várták

Tavaly a Campus idején egy csöpögő csap áztatta el a nagyszínpad előtti területet. Idén még csak ehhez hasonló eset sem akadályozta a szórakozást. A fesztivál kezdete előtt az esetleges sérülések elkerülése miatt még a fák gallyazására is figyelmet fordítottak, így nyugodt szívvel várták a bulizókat.

– Természetesen mi is hallunk és olvasunk negatív visszajelzéseket a Campus helyszínét illetően, de nem gondolkodunk új fesztiválhelyen. Szerintünk ennél komfortosabb területet keresve sem találnánk. Itt minden adott az önfeledt szórakozáshoz. A Campus ideje alatt a klinikával folyamatos online kapcsolatban vagyunk, és ha adódna kellemetlenség, azt azonnal orvosoljuk. Egyébként pedig vagy itt csináljuk a fesztivált, vagy sehol – válaszolta kérdésünkre Miklósvölgyi Péter.

HBN–BL


Még nem nőtt túl nagyra a Campus Fesztivál

Debrecen - Biztonságosabb, tisztább és a fák alatt bulizni nagy élmény – vallják a campusozók.


Campus Fesztivál - Csaknem százezren buliztak a debreceni Nagyerdőben

Debrecen - Az idei Campus Fesztiválon megdőlt a tavalyi 85 ezres látogatottsági rekord, a vasárnap hajnalban véget ért négynapos rendezvényen összesen csaknem százezren buliztak a Nagyerdő fái alatt - összegezte a találkozó mérlegét a fesztivál igazgatója.


Kiket látnátok szívesen a jövő évi Campus Fesztiválon?

Debrecen - Még most ért véget az idei, de a mi már a jövő évi Campus Fesztivált tervezgetjük.


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában