Helyi közélet

2016.05.13. 11:11

Hozzászólás: Ki hatalmazta fel az EU-t?

Debrecen - <em>Olvastam a Hajdú-bihari Napló május 11-ei számában Kovács Zsolt jegyzetét. Önnek igaza van abban, hogy most „csak” 1294 ember betelepítéséről van szó. (Kik jönnek máshonnan? Erdélyből? Kárpátaljáról? Azért az mégsem ugyanaz, mint illegálisan átszakítani a határzárat!)</em> <em> „Ráadásul arról fogunk szavazni, amiről az Európai Unió – benne a Fidesz-KDNP-t is tagjai között tudó néppárti frakcióval – már kötelező érvényű döntést hozott.” – írja Ön. (Tudtommal minden döntést meg lehet fellebbezni a Bíróságon. Ráadásul, ha az nem is legális!) Ki hatalmazta fel az Európai Uniót arra, hogy ilyen sorsdöntő kérdésben határozzon?

Debrecen - Olvastam a Hajdú-bihari Napló május 11-ei számában Kovács Zsolt jegyzetét. Önnek igaza van abban, hogy most „csak” 1294 ember betelepítéséről van szó. (Kik jönnek máshonnan? Erdélyből? Kárpátaljáról? Azért az mégsem ugyanaz, mint illegálisan átszakítani a határzárat!)

„Ráadásul arról fogunk szavazni, amiről az Európai Unió – benne a Fidesz-KDNP-t is tagjai között tudó néppárti frakcióval – már kötelező érvényű döntést hozott.” – írja Ön. (Tudtommal minden döntést meg lehet fellebbezni a Bíróságon. Ráadásul, ha az nem is legális!) Ki hatalmazta fel az Európai Uniót arra, hogy ilyen sorsdöntő kérdésben határozzon?

Mit tesz Ön, ha rövidesen nem 1294 ember betelepítéséről döntenek a „bölcs” brüsszeli bürokraták, hanem tíz- vagy százezer migráns ide telepítéséről? (Utánpótlás van bőven!) Nos, ez ellen fogunk szavazni! Megelőzzük Brüsszel jogtalan diktatúráját. Elég volt már egyszer a moszkvai SzKP Legfelsőbb Bizottságának az önkényuralma.

Ismerjük a tanulságos mesét: a farkas először csak a mancsát tette be az ajtó résébe, aztán benyomult és megette a nagymamát! Ha becsábították a sok keleti és afrikai jövevényt a nyugat-európai politikusok az országaikba „Welcome!” jelszóval, akkor most ne akarják mások nyakába varrni (kötelezően!) a saját hülyeségüket! Látjuk, mit művelnek ezek a kulturálatlan emberek az útvonalukon, a táborokban, Párizsban, Kölnben, Brüsszelben, stb. Ki akar ilyen körülmények között élni? Miért jó az a balliberális embereknek, ha nálunk is párhuzamos társadalmak jönnek létre? Ha olyan városrészek alakulnak ki, ahova még a rendőrség se mer bemenni? Ha az illegális bevándorlók miatt romlik a közbiztonság?! Ha egyre többen lesznek az idegenek a saját hazánkban?! Miért jó ez az ellenzéknek? Így akarnak hatalomra jutni? Ezzel öngólt rúgnak! Az osztrák szociáldemokrata kancellár, Werner Faymann a napokban már belebukott a nagy migráns-pártolásába! Így fog járni Angela Merkel is! Csak idő kérdése és a német nép felébred elkábított állapotából. Már az idén az első negyedévben 347 támadás történt menedékkérőket ellátó intézmények ellen! (HBN, 2016. április 29. 2. oldal) Berlinben Angéla Merkel lemondását is követelték a tüntetők!

Ideje lenne bölcsebbnek lennünk, mielőtt még Európa és az Európai Unió végveszélybe nem kerül!

- Magi Zsolt László, Debrecen -


Szerintem színtiszta politika a migránsügyben hozott népszavazás. 1294 ember betelepítéséről van szó, és számában mi ez ahhoz képest, amennyien mások jönnek, máshonnan, akadálytalanul. Kovács Zsolt jegyzete.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában