Helyi közélet

2016.01.21. 12:57

Összevertek egy férfit Debrecenben

Debrecen - A debreceni rendőrök elfogtak két férfit, akik a megalapozott gyanú szerint súlyosan bántalmaztak a Külső Sámsoni út közelében sétáló embert.

Debrecen - A debreceni rendőrök elfogtak két férfit, akik a megalapozott gyanú szerint súlyosan bántalmaztak a Külső Sámsoni út közelében sétáló embert.

A Debreceni Rendőrkapitányság súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást két debreceni lakossal szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2016. január 19-én 22 óra 54 perckor egy férfi tett bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságra arról, hogy Debrecenben, a Külső Sámsoni út közelében sétált haza, amikor két férfi megállította és bántalmazta őt. A rendőrök a bejelentést követően azonnal a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek a két tettes azonosítása és felkutatása érdekében. A rendőrök értesítették a mentőszolgálat munkatársait is, akik a sértettet kórházba vitték. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a férfi a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A beszerzett adatok alapján a járőrök látókörébe került a 19 éves P. Krisztián és a 38 éves F. Béla, akik a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsíthatók. A két helyi lakost 2016. január 20-án 17 óra 50 perckor Debrecenben, a Salakos utcában található sörözőben a rendőrök elfogták, és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra.

A nyomozók a két férfit gyanúsítottként hallgatták ki. A megalapozott gyanú szerint F. Béla hátulról megragadta a sértettet, akit a földre rántott, majd társával P. Krisztiánnal együtt többször fejbe rúgták az 54 éves férfit. A gyanúsítottak az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekezhetnek.

- police.hu -


Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek. A szolgálatot ellátó állomány 8 személyt fogott el, akik közül 6 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 főt pedig a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 15 személyt állítottak elő, köztük 4 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 8 esetben történt.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában