Helyi közélet

2015.12.21. 09:26

Nadrágzsebben loptak volna fülhallgatót, lebuktak

Debrecen - A debreceni rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást a két gyanúsítottal szemben.

Debrecen - A debreceni rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást a két gyanúsítottal szemben.

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást két fiatalkorú fiúval szemben.

A nyomozás adatai szerint 2015. október 24-én 20 óra körüli időben a Csapó utcán található bevásárlóközpont egyik üzletébe bement két fiú, akik a sorok között sétáltak, majd a polcról levettek egy fülhallgatót, amelyről eltávolították az áruvédelmi eszközt, majd fizetés nélkül távoztak. A biztonsági őrnek gyanús lett a két fiatal viselkedése, ezért őket az üzletben visszatartotta és értesítette a rendőrség ügyeletét. A helyszínre érkező rendőrök igazoltatták a 15 és 16 éves debreceni lakosokat, amely során megállapították, hogy a 15 éves fiú a fülhallgatót a nadrágja zsebébe rejtette.

A járőrök a Debreceni Rendőrkapitányságra előállították a két fiatalkorút, akiket a nyomozók gyanúsítottként kihallgattak. Mindketten beismerő vallomást tettek.

A rendőrség a gyanúsítottakkal szemben folytatott nyomozást a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában