Helyi közélet

2015.12.23. 13:07

Így öltözzünk karácsonykor!

Budapest - Az ünnepi gardrób kilenc elengedhetetlen darabja.

Budapest - Az ünnepi gardrób kilenc elengedhetetlen darabja.

A mit is adjak ajándékba problémakör nem az egyetlen dilemmája az ünnepi készülődésnek. Legalább ekkora hangsúlyt kap a mit vegyek fel kérdés. Mielőtt eluralkodna a pánik, az egyik legnagyobb divatportál stylistja, Andra Pecingina ad tippeket, milyen ruhadarabokat és kiegészítőket szerezzünk be a 2015-ös karácsonyi partiszezonra. – Az ünnep varázsában mutassuk meg, hogy különlegesek vagyunk! Bátran lépjünk túl a karácsonyi vörös-arany színkombináción, és válasszunk inkább érdekes anyagokat, sikkes kiegészítőket, hogy rendkívüli legyen a megjelenésünk! – tanácsolja Andra.

A nagy klasszikusok

Blézert ne csak a munkahelyen hordjunk! Az idei ünnepi divat alapdarabjai a fekete és fehér blézerek, amelyek remekül kombinálhatók harsányabb és finom pasztellszínekkel is. Ezekkel nem hibázhatunk, ha ügyelünk arra, hogy az alakunkhoz illőt válasszunk.

A bohókás hetvenes évek

Az ünnepi csillogást tökéletesen kiegészíti a bohókás hetvenes évek stílusa. Férfiak és nők is vegyenek fel bátran fehér inget fekete csokornyakkendővel és sikkes kiegészítőkkel, így megbolondítva az eredetileg előkelő öltözetet.

Az a kis fekete

A nő legjobb barátja a little black dress. Idén a kis fekete ruhán a textúrák újítanak. Próbáljunk ki egy bársony, brokát vagy selyem változatot, hogy a megjelenésünk egyszerű, de mégis lehengerlő legyen!

Valami különleges

A kivételesen jó szabás vagy minta egyedivé teheti az összeállítást. Natúr blúzainkat kombináljuk egy különleges, elegáns szabású vagy érdekes nyomású nadrággal, és nem marad el a siker.

Színes ötvenes évek

Az ötvenes évek stílusa és színpompás világa minden késő őszi, téli partin visszaköszönhet. A vállalati partira pont ideális egy feltűnő, színes koktélruha.

Gyöngy

Egyszerű, fekete szettünket egy mutatós brossal vagy hangsúlyosabb ékszerrel is feldobhatjuk. A gyöngy kortalan, ezért a fiatalabb korosztály is kiegészítheti vele alkalmi outfitjét.

Fényesen és magasan

Az ünnep ragyogása a kiegészítőkbe is könnyen becsempészhető. Ha nem készülünk nagyobb sétára, egy lakkbőr körömcipő, esetleg díszített orral vagy blokk sarokkal jó döntés lehet.

Látványos kiegészítők

Szolidabb összeállítások látványelemei lehetnek az ékszerek. A megszokott kettő helyett tegyünk a fülünkbe csak egy fülbevalót, vagy válasszunk aszimmetrikus párt! Egy stílusos statement vagy choker nyaklánc is szuper kelléke lehet az alkalmi szettnek. A mindennapok szerves részévé vált borítéktáska is megállja a helyét az ünnepi időszakban. A viselt ékszerekhez vagy brosshoz díszítésében passzoló clutch elengedhetetlen kiegészítője egy karácsonyi partinak.

Szőrme

A karácsonyi, céges partira menet is lehetünk elegánsak a csípős hideg ellenére. Feltűnő és sikeres lehet a belépő egy szőrme, műszőrme bundában vagy egy látványos gallérral feldobott kabátban.

- HBN -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában