Helyi közélet

2015.12.02. 14:57

A Hajdú Online novemberi összefoglalója

Hajdú-Bihar - Késelés, gépfegyveres katonák, vasútpornó: többek között ezekre voltak a leginkább kíváncsiak olvasóink az utolsó őszi hónapban. 

Hajdú-Bihar - Késelés, gépfegyveres katonák, vasútpornó: többek között ezekre voltak a leginkább kíváncsiak olvasóink az utolsó őszi hónapban. 


Debrecen – A hajdú-bihari rendőrök őrizetbe vették azt a debreceni férfit, aki a megalapozott gyanú szerint szóváltás közben egy késsel megszúrta vitapartnerét.


Nyíregyháza, Debrecen – Mindig is érdekelte mit láthat a mozdonyvezető út közben Nyíregyházáról Debrecenbe? Gyerekkorában vasutas akart lenni? Ez az ön videója!


Debrecen – A Nemzetbiztonsági Munkacsoport döntésének értelmében a Magyar Honvédség megerősítette objektumainak védelmét, valamint rendészszolgálatával fokozta jelenlétét az ország különböző pontjain, így Debrecenben is.


Balmazújváros – Egy teherautó ütött el egy kerékpárral közlekedő nőt.


Debrecen – A helyszínen életét vesztette az a 34 éves férfi, aki járművével egy vonattal ütközött péntek éjszaka a Balmazújvárosi úton egy vasúti átjáróban.


Debrecen – Nem ért téged az, aki az ország másik végéből, vagy esetleg csak a szomszéd városból érkezett hozzád? Azért, mert nem beszéli a debreceni nyelvet. És te?


Debrecen – Minden közlekedési eszköz egy szintről lesz elérhető az új főpályaudvaron.


Hajdú Bihar – Ahol vizsga, ott vizsgadrukk, s ahol vizsgadrukk, ott aranyköpés is „terem”. Mikor már mindenen túl vannak a tanulók és kezükben a tanúsítvány, együtt nevethetnek a névtelen elszólásokon, melyek időnként talán aggodalomra adhatnak okot, legtöbbször persze az izgalom szülöttei.


Az orvosokat teljesen sokkolta a látvány. Az anya, Sharon Kujeke tíz hónapos terhesség után szülte meg a teremtményt. Figyelem, csak erős idegzetűeknek ajánlott fotók következnek.


Az „Egyszer van Karácsony egy évben” – fejezetből bemutatunk 6 olyan testhelyzetet, melyekkel ünnepet varázsolhatsz szerelmed számára. Tény, hogy ez egy igen perverz Télapó… ám a jó szándék számít, különösen azért, mert a barátodnak egy évig nem lesz része újra ilyen bánásmódban.


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában