Helyi közélet

2015.11.30. 10:39

Logisztikai központ nyílik a hajdúböszörményi áruház helyén

Hajdúböszörmény - A bezárt hipermarket ingatlanán intenzívebb beépítéssel logisztikai központ megvalósítását, annak munkahelyteremtő beruházásként való hasznosítását tűzte ki célul a hajdúváros önkormányzata.

Hajdúböszörmény - A bezárt hipermarket ingatlanán intenzívebb beépítéssel logisztikai központ megvalósítását, annak munkahelyteremtő beruházásként való hasznosítását tűzte ki célul a hajdúváros önkormányzata. Ezért módosították a város szabályozási tervét és helyi építési szabályzatát a napokban megtartott képviselő-testületi ülésen. Elkészítették továbbá a jövő évi közfoglalkoztatási tervet. A 2017 februárjáig tartó időszakban ráépülő programként helyi sajátosságokra épülő elemek támogathatók. Ilyen például a belvíz-elvezetés, a mezőgazdasági utak rendbetétele, a bio- és megújulóenergia-felhasználás, a közúthálózat karbantartása – derült ki a testületi ülésen.

HBN

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában