Helyi közélet

2015.10.18. 08:57

Küldjön hírt! - "Kevés ilyen város van, és kevés ilyen ember" - Palotai Erzsébet és Subicz István nyílt levele a nyíradonyiakhoz

Debrecen - A képzőművész házaspár így köszöni meg mindazt, amit Nyíradonytól kapott.

Debrecen - A képzőművész házaspár így köszöni meg mindazt, amit Nyíradonytól kapott.

Tisztelt nyíradonyiak!

Köszönetet szeretnénk mondani mindazért a gondoskodásért, amit közel 25 év alatt az Önök városától, Önöktől kaptunk. Azért választottuk a köszönet ezen formáját, mert valóban minden Nyíradonyban élő embert , kicsit, nagyot, öreget, fiatalt, városvezetőt és minden helybélit szeretnénk megszólítani.

Szóval, kedves Mindenki!

Elkötelezett szeretettel köszönjük meg a művésztelepeket, a gondoskodást, a mosolyokat, az odaforduló érdeklődést és a valósan felénk áradó szeretetet. A 2015. október 15-én nyílt kiállításunkhoz olyan sok segítséget, támogatást, együttgondolkodást, és gondoskodást kaptunk, hogy igazán nehéz elhinni, hogy mindezt megérdemeltük. A kiállításon szereplő képek legtöbbje a nyíradonyi művésztelepen készült, a lélek és a test, a pillanat és a hely szellemének találkozása hozta őket létre. Ezért is megható, hogy a szokásos művésztelepi gondoskodáson kívül még anyagi és szellemi támogatást kaptunk ehhez a kiállításhoz. A „Hozományszekrény” kölcsönzése, a szállítás, az első pillanatban közös ügynek tekintett, és természetesnek vett, sok munkával járó fáradozás rendkívül megtisztelő. Nem mindennapi dolog, és nem tekinthető természetesnek. Kevés ilyen város van, és kevés ilyen ember.

A polgármesterasszony, a művelődési ház igazgatónője és összes dolgozója, a kollégium dolgozói, a szakács nénik mosolya érződik Nyíradony levegőjében. Szeretettel ajánljuk mindenkinek, látogasson el oda, hogy megérezze, megtapasztalja ezt a lélekemelő világot.

Köszönettel és szeretettel: Palotai Erzsébet és Subicz István

Debrecen, 2015.október 17.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában