Helyi közélet

2015.09.23. 11:16

Ennyi elég?

<em>A Berényi Mikit formáló Szőke Zoltán a színpadra felhasalva perdült a díjáért, és öltönyét sármosra simítva állt a mikrofon mögé. Beszédében a családján és a sorozat producerén túl viccesen a Rékasi Károlynak is köszönetet mondott, amiért karakterének, Bartha Zsoltnak nem sikerült agyonlőnie „őt”.</em> Horváth Borbála írása.

A Berényi Mikit formáló Szőke Zoltán a színpadra felhasalva perdült a díjáért, és öltönyét sármosra simítva állt a mikrofon mögé. Beszédében a családján és a sorozat producerén túl viccesen a Rékasi Károlynak is köszönetet mondott, amiért karakterének, Bartha Zsoltnak nem sikerült agyonlőnie „őt”. Horváth Borbála írása.

Kollégája, aki ötödször volt a drámai tévésorozat legjobb férfi főszereplője elismerés esélyese, erőltetett mosolyát több fotós örökítette meg a legjobbkor. A mellettük ülők hallották, ahogyan a szomszéd csatornán Nagy Gabriellát alakító Pikali Gerda így vigasztalta párját: együtt jóban, rosszban… Claudia (Ábrahám Edit), az egyik tavalyi díjazott köszöntőjében a magyar nők hiányára, mellőzöttségére hívta fel a figyelmet az üzleti szférában és a hazai vállalatok vezetői székeiben. Örömest folytatnám még a képzelgést a „magyar Emmy-díjátadó gáláról”, de nem lehet. Nincs tovább jelenleg. Illetve sajnos ennyi jut eszünkbe, ha magyar sorozatokról beszélünk. Meg a Szomszédok. Pedig ott van a Fapad, a Haction, a Kossuthkifli, a Munkaügyek. Köztük jók, rosszak, ki-ki dönthetne, ha egyáltalán tudna a létezésükről. De ezek egyike sincs olyan kitartó erővel betuszkolva a fejünkbe, hogy már kénytelenek vagyunk azt hinni, ez a jó. Ennyin múlna? Ma ennyi elég volna?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában