Helyi közélet

2015.07.07. 13:17

Megkérdeztük: Ön szerint maradjon-e az Európai Unió tagja Görögország?

Debrecen - Sokan sokfajta véleményt formáltak már a görög válságról, most olvasóink álláspontját osztjuk meg Önökkel.

Debrecen - Sokan sokfajta véleményt formáltak már a görög válságról, most olvasóink álláspontját osztjuk meg Önökkel.

Molnár András úgy véli, nincs már helyük az unióban. – Kezdettől fogva tisztában voltak ők is a játékszabályokkal: ha valaki kölcsönt vesz fel azt vissza is kell fizetni – indokolta.

– Csak akkor lenne fair, hogy maradnak az EU-ban, ha legalább valamilyen hajlandóságot mutatnának rá, hogy visszafizetik a tartozásukat. Ha kiszállnak, nem lesznek nélkülözhetetlenek a „csapatban” – fogalmazott érdeklődésünkre Kiss László.

– Szerintem az EU egy nagy család, abban pedig össze kell tartanunk, és segítenünk kell azt, aki bajban van – osztotta meg velünk véleményét Kiss-Tóth Ágnes.

– Szerintem csak a terhünkre vannak, nem viszik előre a közös szekeret – mondta Hajdu Benjámin. – Nekem nem szimpatikus, ahogy a hiteleiket, pénzügyeiket kezelik – tette hozzá.

Nagy Sándor úgy véli, mindenki érdemei szerint! Ha nem érdemli meg, ne legyen az Európai Unió tagja Görögország sem.

– Szerintem mindenképpen maradjon, és fogjunk össze, hogy benn tartsuk. De ha menni szeretnének, engedjük el őket – hallottuk Bokor Györk­től.

Bokor Györk

HBN | Fotó: Molnár Péter

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában