Helyi közélet

2015.07.22. 14:21

Ági néninek most minden építőanyag jól jön

Vámospércs - A vámospércsi Ági néninek sokan segítettek, hogy élete jobbra fordulhasson.

Vámospércs - A vámospércsi Ági néninek sokan segítettek, hogy élete jobbra fordulhasson.

Leégett egy vámospércsi családi ház, s vele hamuvá lett az ott egyedül élő asszony minden tárgya – számoltunk be róla június elején, s egyúttal arra kértük olvasóinkat, aki teheti segítse a 61 éves Popovics Józsefnét, hogy újra kezdhesse életét. Az asszony akkor a sokk miatt, hogy a szeme előtt égett le Váczi Mihály utcai háza, kórházba került. Azóta, mint lányától, Basa Anikótól megtudtuk, sokkal jobban van. Kedélyállapotán pedig sokat segített a tucatnyi önzetlen felajánlás, melynek köszönhetően lassan – ha nem is teljesen –, de újra összeáll egy új otthon berendezése.

Mindenért köszönet

Mint lányától megtudtuk, ágyat, asztalt, székeket, szekrényeket és szőnyeget is kapott az asszony, sőt háztartási gépeket és konyhai eszközöket is beszereztek neki, hiszen múlt hónapban szó szerint minden holmija hamuvá lett. Anikó elmondása szerint a helyi önkormányzat és a családsegítők is mindenben azon voltak, hogy könnyebbé tegyék ezt az időszakot Ági néninek, aki ezúton is szeretné kifejezni háláját sokszor névtelen segítőinek és mindenkinek. Van azonban egy meg nem oldott probléma, ami miatt nem lehet felhőtlen az öröm. Az asszonynak ugyanis még nem sikerült végleges megoldást találnia a lakhatásra, ezért szeretné újra felépíteni házát, amihez – ha bárkinek módjában áll építőanyaggal (ablak, cserép tégla, mész stb.) segíteni, akkor hívja az asszony lányát. Basa Anikót a 30/667-0742-es számon.

HBN

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában