Helyi közélet

2015.05.21. 11:04

Kábítószergyanús anyag a vasútállomáson

A Készenléti Rendőrség járőrei a Debreceni Rendőrkapitányságra előállítottak két férfit, akiknél kábítószer gyanús anyagot találtak.

A Készenléti Rendőrség járőrei a Debreceni Rendőrkapitányságra előállítottak két férfit, akiknél kábítószer gyanús anyagot találtak.

A készenléti rendőrök 2015. május 20-án 17 óra 40 perckor Csapókerti vasútállomáson járőröztek, amikor odalépett hozzájuk egy férfi, aki elmondta, hogy a váróteremben két fiú tartózkodik, és feltehetőleg kábítószer van náluk. A kapott információ leellenőrzése érdekében a rendőrök bementek az épületbe, ahol csak a két fiú tartózkodott, majd az egyikük az egyenruhások láttán hirtelen felugrott és a váróterem másik oldalára sietett. A járőrök igazoltatták a 20 és 23 éves férfiakat, akik zavartan, agresszíven viselkedtek, és tagadták, hogy kábítószer lenne náluk. A Készenléti Rendőrség járőrei a terem, férfiaktól távolabb eső részén, ahová a rendőrök láttán a 23 éves férfi korábban odaszaladt, egy nylontasakban zöld növényi származékot találtak. A helyi lakosok tagadták, hogy a tasakhoz bármi közük lenne.

A járőrök a két férfit elfogták, majd bűncselekmény elkövetésének gyanúja, valamint vér- és vizeletminta vétel céljából előállították őket a városi rendőrkapitányságra.

A helyi lakosokkal szemben, igazságügyi szakértők bevonásával, a Debreceni Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában