Helyi közélet

2015.03.24. 19:42

Erre kattintottak kedden

Hajdú-Bihar - A keddi nap folyamán is sikerült elfoglalnunk magunkat, mutatjuk munkánk legédesebb gyümölcseit!

Hajdú-Bihar - A keddi nap folyamán is sikerült elfoglalnunk magunkat, mutatjuk munkánk legédesebb gyümölcseit!

Ott lesznek az ultrák a Loki szombati meccsén

Debrecen – A debreceni szervezett szurkolói csoportok a szombati, Dinamo Bucuresti elleni felkészülési mérkőzésen újra elfoglalják majd a Nagyerdei Stadion lelátóit.


Retteghetnek a határ dézsmálói

Debrecen - A megyeszékhely környékén is mezőőrök vigyázhatnak majd a terményekre.


Szerinted mi hiányzik Debrecenből?

Debrecen - Tessék szabadjára engedni a fantáziát! Hullámvasút? Tengerpart? Forma 1-es pálya? Felhőkarcoló? Egy gigantikus ugrálóvár? Még több iskola? Jobb minőségű buszok? Mondja el és talán magvalósul!


LMP: világörökségi helyszín megóvását is veszélyezteti a kormány

A világörökség részét képező Hortobágy természeti értékeinek megóvását is veszélyezteti az a kormányzati módosítási szándék, amely nemzeti parki területeket rendelne a nemzeti földalapkezelőhöz - mondta az LMP országgyűlési képviselője az MTI-nek, azt követően, hogy a helyszínen tájékozódott a változtatások hatásairól.


Hét és fél év börtön a mentőápoló támadójának

Debrecen, Hajdúböszörmény - Bűnösnek mondta ki felfegyverkezve elkövetett, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettében a Hajdúböszörményi Járásbíróság azt a férfit, aki tavaly áprilisban csavarhúzóval támadt egy mentőápolóra, miközben Hajdúdorogról Debrecenbe szállították.


Felújítják az Ispotály utcai villamospályát

Debrecen - A Salétrom utcai remízbe az Ispotály utcán keresztül közlekedő villamosok 30 évig koptatták az ottani síneket, az alépítményeket és a felsővezetéket, így rájuk fér a korszerűsítés.


Videó: Turbóra kapcsolt a debreceni 1-es villamos

Debrecen - Március 22-én nem a hagyományos sebességgel haladt a villamos, egy kis effekt segítségével 5 és fél perc alatt hasított végig a városon.


Oklevéllel elismert klaszterek

Debrecen - A cívisvárosban ezúttal három szervezet kapta meg az Akkreditált Innovációs Klaszter címet Varga Mihály nemzetgazdasági minisztertől: a Pharmapolis Debrecen Innovatív Gyógyszeripari Klaszter, a Magyar Sport- és Életmódfejlesztő Klaszter, valamint a Termál-Egészségipari Klaszter. E szerveződések vezetői kedden számoltak be célkitűzéseikről.


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában