Sport

2015.04.02. 15:37

Fogarasinál a kormányrúd

Hajdúböszörmény - A csütörtökön kinevezett tréner feladata lesz bent tartani az NB III-ban a Hajdúböszörményi TE alakulatát.

Hajdúböszörmény - A csütörtökön kinevezett tréner feladata lesz bent tartani az NB III-ban a Hajdúböszörményi TE alakulatát.Nem maradt következmények nélkül hazai oldalon a múlt szombaton lejátszott Hajdúböszörmény–Veresegyház (0–1) NB III-as mérkőzés, ugyanis a vereséget követően már nem a Bogdanovics–Kerekes duó irányítja a kék-fehéreket. Mint arról nemrég Igor Bogdanovics, volt játékos-edző beszámolt: pályaedzőjével, Kerekes Zsomborral együtt felállnak a kispadról a sikertelen szereplés következtében.

Csatárként marad Igor

A jelenleg a táblázat 13. helyén tanyázó klub elnöke, Komáromi Imre portálunknak elmondta, megvan az új tréner, mégpedig Fogarasi Zoltán személyben. – A kiválasztottunk dolgozott már Cigándon, Nyírbátorban illetve az NB III-as válogatottnak is volt trénere, ahol többek között nemzetközi meccseket vívtak, tehát egy tapasztalt és sikeres szakemberről van szó – mondta Komáromi. – Azt is el kell mondanom, hogy Bogdanovicsékkal közös megegyezéssel bontottunk szerződést. Ősszel tizennégy mérkőzést vívtunk a bajnokságban és tizenegy vereséget szenvedtünk el. A szezont követően megállapodtunk a szakmai stábbal, hogy tavasszal az első öt meccsből kilenc pontot kell szereznünk, ebből sajnos csak ötöt sikerült begyűjtenünk. Ennek következtében mindannyian azt mondtuk, hogy itt az ideje a váltásnak. A bajnokság kezdetén a 8-10. hely volt az eredeti célkitűzésünk, erre még télen volt is esélyünk, de a tavaszi rossz kezdés alapján ez nem lenne reális. Most már a kiesés elkerülése lett az elérendő célunk. Új edzőnknek, Fogarasi Zoltánnak egyébként a fiatal böszörményi tréner, Berta László lesz a segítője, Igor Bogdanovicsra pedig játékosként számítunk a jövőben.

HBN-Tamás Nándor


Egyelőre nyárig irányít

Az edzői A licenccel rendelkező Fogarasi Zoltán egyelőre a tavaszi szezon végéig vállalta el a Hajdúböszörményi TE irányítását. Az új szakvezetőnek most lesz néhány nyugodtabb napja arra, hogy megismerje a keret tagjait, ugyanis a böszörményiek a hétvégén szabadnaposak lesznek az NB III-ban. Fogarasi a jövő hét szombaton debütál a HTE kispadján, hazai pályán a Hatvan FC ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!