Helyi közélet

2014.08.21. 09:31

Garázdaság egy rendezvényen

Debrecen - A rendőrök kiérkezéséig a polgárőrök tartották vissza azt a férfit, aki fejbe rúgta a sértettet Debrecenben.

Debrecen - A rendőrök kiérkezéséig a polgárőrök tartották vissza azt a férfit, aki fejbe rúgta a sértettet Debrecenben.

Egy állampolgár 2014. augusztus 20-án 18 óra 19 perckor telefonon tett bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére arról, hogy Debrecenben, egy Gázvezeték utcai nyilvános rendezvényen egy férfi vitatkozni kezdett egy másik férfival, akit azután bántalmazott. A bejelentést követően a rendőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, valamint elfogták a 37 éves garázdát, akit az egyenruhások kiérkezéséig helyi polgárőrök tartottak vissza. A járőrök a rendőrkapitányságra előállították F. Istvánt, akit a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki. A megalapozott gyanú szerint a gyulai lakos előzetes szóváltást követően egy alkalommal fejbe rúgta a sértettet.

A Debreceni Rendőrkapitányság vele szemben – szabadlábon hagyása mellett – garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában