Helyi közélet

2014.08.14. 17:00

Egyre hosszabbodnak az aszfaltcsíkok Józsán is

Debrecen - Megkezdték az alsójózsai városrész egyik kulcsfontosságú utcájának leburkolását.

Debrecen - Megkezdték az alsójózsai városrész egyik kulcsfontosságú utcájának leburkolását.A Meszesi utca 450 méter hosszan, a fatelepi útig, 6 méter szélesen kap szilárd burkolatot. A várhatóan szeptember 22-ére befejeződő beruházásra csaknem 54 millió forintot költ az önkormányzat. A Meszesi utcai csapadékvíz az út mellett kialakítandó szikkasztó árkokba kerül - jelentette be a helyszínen a környék önkormányzati képviselője, Balázs Ákos.

A Fidesz-KDNP politikusa elmondta: a teljes hosszban leaszfaltozott Meszesi utca minden bizonnyal részben átveszi majd a településrész központján, a Bocskai utcán és a szomszédos lakóparkon átmenő forgalom egy részét. Ráadásul ennek az útnak a megépítése azért is fontos, mert a néhány év múlva Pallagot Alsójózsával összekötő út is oda tud majd csatlakozni. (Bár annak pontos nyomvonalát egyelőre nem határozták még meg.)

HBN-OCs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában