Helyi közélet

2014.05.21. 17:51

Derékig ér a fű a Fényesudvarban

Debrecen - Az AKSD szerint, még ezen a héten lekaszálják a területet.

Debrecen - Az AKSD szerint, még ezen a héten lekaszálják a területet.Az AKSD úgy spórol a költségvetésén, hogy a közterületen nem nyír füvet? A Fényesudvar környékén még az idén nem láttunk fűnyíró munkásokat” - írta egyik ott élő olvasónk. Mint fogalmazott: már húsvétkor is térdig ért a gaz a környéken, s a helyzet azóta csak romlott. Télen a közmunkások minden nap erre sétafikáltak. Most meg amikor lenne munka, egyet sem látni.

Most mennek arra

Az AKSD szóvivője erre úgy válaszolt, hogy a Dobozi lakótelep és a Fényesudvar zöld területeit épp ezen a héten kaszálják.

Várhatóan ma fejezzük be a Dobozi lakótelepen a munkát és ezt követően térünk át a Fényesudvarra, amit péntekre fogunk befejezni” - tudatta Képesné Domokos Csilla.

Mint fogalmazott: az önkormányzattal érvényben lévő szerződés alapján a lakótelepek zöld felületeit májustól szeptemberig öt alkalommal, havonta egyszer kaszálják le.

HBN-OCs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában