Helyi közélet

2014.02.11. 16:21

Adomány hallássérültek és családtagjaik javára

Debrecen - Ruhák, könyvek, cd-k, háztartási kisgépek, játékok és sok más gyűlt össze DEKÖR (Debreceni Közösségi Önsegítő Rendszer Egyesület) tagjai és ismerőseik körében a közelmúltban.

Debrecen - Ruhák, könyvek, cd-k, háztartási kisgépek, játékok és sok más gyűlt össze DEKÖR (Debreceni Közösségi Önsegítő Rendszer Egyesület) tagjai és ismerőseik körében a közelmúltban. Az adományokat február 11-én, kedden vitték el a Hallássérültek Oktatási Intézményébe. Az átadáson a DEKÖR elnöke, Pataki János mellett ott volt a debreceni Máthé Gábor, siket, olimpiai bajnok teniszező is.

Pataki János elmondta, hogy a sajátos adományozási kultúrával (amit konferenciákon, tanulmányokban és a facebook oldalukon népszerűsít) szeretnének rendszeresen segíteni a hallássérülteknek és családjaiknak, illetve más speciális szükségletekkel rendelkezőknek, társadalmi kirekesztettséggel küzdőknek.

Az említettek és az adományozók Debrecenben, a Kálvin tér 1. szám alagsorában kereshetik fel őket.

HBN

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában